В Китаї представили телефон з шаленою батареєю на 10010 мАг

Китайські виробники відомі тим, що вставляють ємні батареї в свої смартфони. Зараз у Vivo є кілька моделей середнього класу з джерелом живлення більше 5000 мА · год, і те ж саме відноситься до Oppo. Xiaomi теж дотримується 4000 мА · год навіть для найдоступніших смартфонів.

HiSense є ще одним китайським виробником, що володіє телефонами з великим часом автономної роботи. Але її найпізніший і кращий, King Kong 6, знаходиться на абсолютно новому рівні.

Сам смартфон містить батарею 5510 мА · год, але поставляється з рекомендованим оригінальним чохлом, який додає ще 4500 мА · год, щоб в цілому скласти 10010 мА · год.

Телефон має контакти на задній панелі, які з’єднують його з чохлом для збільшення терміну дії батареї, що робить цей аксесуар зручним джерелом харчування. Висока ємність батареї на додаток до середніх характеристик повинні допомогти смартфону протриматися як мінімум 5 днів без підзарядки.

King Kong 6 від HiSense володіє 6,52-дюймовим IPS LCD-дисплеєм з роздільною HD + (720p) і каплеподібним вирізом вгорі. Існує два варіанти конфігурації пам’яті: 4/128 і 6/128 GB. Потрійна камера на задній панелі включає 13-мегапіксельний і два додаткових 2 Мп датчика. Фронтальна камера всередині каплеподібного вирізу виставляє дозвіл 8 Мп.

Інші характеристики разом цінами і доступністю будуть опубліковані незабаром. Однак, оскільки King Kong 6 є китайським мобільним телефоном середнього класу, імовірно, він буде досить доступним.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.