Xiaomi Mi 10t представлять вже цього місяця: детальна інформація

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Віце-президент Xiaomi Лу Вейбінг (Lu Weibing) сьогодні знову почав дражнити громадськість швидким анонсом нового смартфона бренду Redmi, лідером якого він є.

Він заявив, що сьогодні він почав користуватися новим смартфоном, проте навряд чи б він звернув увагу громадськості на цей факт, якби телефон не заслуговував найпильнішої уваги.

Тепер нескладно припустити, що Redmi в найближчі дні почне публікацію тізерів, як поступово будуть розкривати дизайн і особливості нового смартфона.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Нагадаємо, на цьому тижні Міністерство промисловості та інформатизації КНР надало Xiaomi дозвіл на випуск Redmi K30 (в Україні він, скоріше всього, отримає назву Xiaomi Mi 10t, так як Redmi K20 в нашій країні називається Xiaomi Mi 9t), підтвердивши, що він зможе працювати як в мережах четвертого покоління, так і в мережах 5G.

Пристрій отримає здвоєну камеру, яка врізана в активну область дисплея, як це реалізовано в Samsung Galaxy S10 +. Імовірно, Redmi K30 стане найдешевшим смартфоном з підтримкою 5G, він буде побудований на базі однокристальної системи MediaTek.

Redmi K30 представлять 24 листопада, проте вихід смартфона може затриматися до наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.