Це провал: складний Huawei Mate X скасований

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В останній момент керівництво Huawei вирішило скасувати вихід даного мобільного пристрою. Подібним чином бренд в черговий раз зрушив терміни запуску в продаж свого найперспективнішого смартфона, тим самим розчарувавши всіх тих, хто хотів його собі придбати.

Коли тепер почнуться продажі Huawei Mate X – невідомо, але навряд чи це станеться в 2019 році. Є всі підстави вважати, що новий флагман бренду стане доступний лише в наступному році, але далеко не факт, що він все-таки добереться до полиць магазинів, адже ніщо не заважає даному виробнику знову і знову переносити терміни його запуску в продаж. Про те, що складаний телефон з гнучким екраном не стане доступний для покупки з 15 листопада, як було обіцяно виробником раніше, повідомила інтернет-компанія NetEase. У цей самий день мобільний пристрій повинен був стати доступним для покупки в Китаї, але, судячи з усього, придбати його виявиться неможливо жодним чином, а це безперечно можна вважати провалом.

Смартфон Huawei Mate X оснащений восьмиядерним процесором Huawei Kirin 980, 8 ГБ оперативної і 512 ГБ постійної пам’яті, а обходиться така базова найдоступніша за ціною конфігурація в $ 2400. Цілком собі очевидно, що навряд чи люди, готові віддати так багато за мобільний пристрій, виявляться готові в черговий раз чекати дива, тобто запуску новинки в продаж. Швидше за все, чергове скасування старту продажів якось пов’язана з санкціями США, які не дозволяють в повній мірі завершити роботу над програмним забезпеченням для цієї моделі. Втім, зараз це не більше ніж просто припущення, у якого немає ніяких підтверджень, тому що бренд ніяк не коментує подібну інформацію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Залишається вірити, що Huawei все ж виконає мрію багатьох людей, випустивши на ринок Mate X. Це важливо не тільки для тих, хто збирається купити цей апарат за 158 000 рублей, але ще і для всіх тих, хто просто стежить за світом технології. Таким людям цікаво, що вдає із себе мобільний пристрій топового рівня, що володіє гнучким екраном і, крім того, складним корпусом. Також цікаво буде дізнатися, чи дійсно продукт китайської корпорації краще південнокорейського флагмана Samsung Galaxy Fold, адже навіть не дивлячись на те, що вони схожі один на одного, дані телефони все ж мають безліч значних відмінностей, в тому числі по частині своєї конструкції.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.