Xiaomi готує представити новий Pocophone F2: детальні характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В мережі з’явилися подробиці про те, чим зможе порадувати покупців новий флагман компанії Poco. Як стало відомо від надійного інсайдера, телефон анонсують вже в найближчі кілька тижнів, тобто це має статися до кінця року. Мобільний пристрій виявиться побудовано на базі восьмиядерного процесор Qualcomm Snapdragon 855 Plus з тактовою частотою 2,97 ГГц, доповненого 6/8 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, а також графічним прискорювачем Adreno 640. Телефон зможе похвалитися роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, а ще, крім того, корпусом з загартованого скла Corning Gorilla Glass 5, що гарантовано порадує всіх покупців.

За даними інсайдерів, Pocophone F2 виявиться самостійним незалежним телефоном, тобто він не буде схожий на Redmi K20, Redmi K30, Mi CC9 або якийсь інший флагман. Бренд Poco розробив зовнішній вигляд свого нового мобільного пристрою самостійно, також як і пропрацював технічне оснащення. Принцип майбутньої новинки максимально простий – як можна більш висока продуктивність за якомога менші гроші. Серед інтерфейсів в цій моделі користувачі можуть розраховувати на Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, Dual GPS, GLONASS, GPS і звичайно ж NFC. За рахунок всього цього телефон виявиться максимально привабливим у всіх відносинах, адже стане можливим навіть оплачувати з його допомогою покупки в магазинах і здійснювати масу інших дій.

Також є дані про те, що новинка від Poco порадує покупців 6,4-дюймовим екраном, але саме IPS, а не OLED. На щастя, є всі підстави вважати, що в дисплей телефону виявиться вбудований сканер відбитків пальців за рахунок спеціального модуля від китайської компанії. Скільки буде коштувати Pocophone F2 від Xiaomi – невідомо, але, швидше за все, базова модель з 6/64 ГБ пам’яті обійдеться покупцям приблизно в $ 320, тоді як за конфігурацію з 8 ГБ оперативної пам’яті і 128 ГБ попросять $ 370, тобто значно більше. Залишилося тільки дочекатися, коли мобільний пристрій офіційно анонсують, а потім і запустять у продаж. Новинка буде продаватися виключно на міжнародному ринку, тому купити її стане можливим всюди, крім хіба що тільки Китаю.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.