Технічні характеристики та дизайн складного Samsung Galaxy W20 розкриті до презентації

Довгий час вважалося, що Samsung W20 буде розкладачкою з гнучким екраном, як показали на недавньому концепті виробника. Пізніше з’ясувалося, що смартфон все ж отримає інший форм-фактор, і тепер цього з’явилося достовірне підтвердження. Новинка пройшла сертифікацію в китайському телекомунікаційному агентстві TENAA, де засвітилися зображення і характеристики пристрою. 

Як і передбачалося, новий Samsung W20 виявиться практично повною копією вже випущеного  Galaxy Fold. Смартфон зможе складатися навпіл по горизонталі і буде оснащуватися двома дисплеями: 4,6-дюймовим зовнішнім і великим (імовірно, на 7,3 “) гнучким внутрішнім. Габарити новинки складуть 160,9 x 117,9 x 6,9 мм – такі ж , як у Galaxy Fold. Із зовнішніх відмінностей можна відзначити хіба що додатковий сенсор біля спалаху під потрійною основною камерою, призначення якого поки не відомо.

Про технічні характеристики Samsung W20 мало інформації. З чуток, він отримає процесор Snapdragon 855 Plus або  Exynos 990 і від 8 до 12 ГБ оперативної пам’яті. Офіційно підтверджено підтримку 5G. Крім того, в TENAA зазначено, що в смартфоні буде акумулятор на 4135 мАг проти 4380 мАг в Galaxy Fold.

Презентація Samsung W20 запланована на 19 листопада.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.