В мережу витекли нові деталі про Pocophone F2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Одним з ажіотажних продуктів на ринку смартфонів 2018 року став Pocophone F1. Здавалося, що успішний у багатьох відношеннях продукт, обов’язково отримає своє продовження і в другому поколінні не змусить себе довго чекати. Але пріоритети Xiaomi в цьому році змінилися і акцент був зроблений на продукти суббренда Redmi, а підрозділ Poco немов залишилося поза справами.

Періодично інсайдери беруться за те, щоб переконувати нас у тому, що бренд Poco не залишиться суббрендом одного продукту і Pocophone F2 вийде. Відомий виробник аксесуарів вже і чохли для нього приготував, а один з топ-менеджерів Poco заявляв про прихід новинки в кінці нинішнього року або на початку наступного.

Останні відомості від інсайдерів вказують на те, що Pocophone F2 запропонує IPS-екран діагоналлю 6,4 дюйма, апаратну платформу Snapdragon 855+ і буде доступний у двох модифікаціях: 6/64 Гб і 6/128 Гб. Швидше за все, як і попередник, його наступник буде позиціонуватися як найдоступніший смартфон з флагманської платформою Qualcomm.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На жаль, конкретних відомостей про дату дебюту смартфона, так і не прозвучало.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.