Представлений смартфон Huawei Y9s

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Найпопулярніший смартфон Honor – Honor 9x – оснащений 48-мегапіксельною камерою і висувною фронтальною камерою, і все те ж саме є в новітньому Huawei Y9s. Новинка вже засвітилася на офіційному сайті Huawei.

Смартфон, на жаль, поповнив ряди моделей з SoC Kirin 710, а не 810: сертифікація сервісів Google для цієї платформи продовжує діяти, тому моделі, призначені для продажу на зовнішніх ринках, повально оснащуються Kirin 710 замість Kirin 810. Обсяги оперативної та вбудованої флеш-пам’яті склали 6 і 128 ГБ, ємність акумуляторної батареї – 4000 мА·год (максимальна потужність зарядки – 10 Вт).

Якщо роздільна зданість основного датчика анонсованого раніше в цьому році смартфона Huawei Y9 Prime 2019 становить 16 Мп, то тут вона збільшилася до 48 Мп (діафрагма сполученого з ним об’єктива F/1,8). Інші модулі представлені датчиками роздільною здатністю 8 і 2 Мп і об’єктивами з діафрагмою F/2,4 – в першому застосовується надширококутний об’єктив з кутом огляду 120°, а другий застосовується для аналізу глибини сцени. Фронтальна камера представлена датчиком роздільною здатністю 16 Мп і об’єктивом з діафрагмою F/2,2.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Huawei Y9s є сканер відбитків пальців (на бічній грані), порт USB-C і стандартне гніздо для навушників. Дисплей IPS характеризується діагоналлю 6,59 дюйма і роздільною здатністю Full HD+.

Новинка оцінена в $240 (6 тис грн).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.