Samsung Galaxy S11 і OnePlus 8 Pro отримають однакові екрани на 120 Гц

Ігровий смартфон Asus ROG Phone був першим телефоном з екраном, який отримав частоту оновлення 90 Гц. З запуском OnePlus 7 Pro, який теж отримав такий екран, тенденція посилилася.

Багато виробників смартфонів почали пропонувати те ж саме в своїх флагманських моделях, в тому числі Google. Всього через три місяці буде представлена лінійка Samsung Galaxy S11, яка повинна отримати екрани з частотою оновлення 120 Гц.

Згідно з новими відомостями, OnePlus 8 Pro також матиме суперплавний дисплей з частотою оновлення 120 Гц. Варто додати, що екран з частотою 120 Гц вже дебютував в Asus ROG Phone II.

Чутки вказують на те, що новий iPhone Apple 12, який буде випущений в наступному році, також буде оснащений дисплеєм з частотою 120 Гц, що компанія, як очікується, назве дисплеєм ProMotion OLED. Потрібно додати, що Apple представила дисплей ProMotion на своєму iPad Pro близько двох років тому.

Очікується, що OnePlus 8 Pro буде оснащений не тільки дисплеєм з частотою 120 Гц, але і чотиримодульною камерою. Основний датчик зображення може мати роздільну здатність 64 або 108 Мп.

За наявними відомостями, Смартфони OnePlus 8 і 8 Pro повинні представити в другому кварталі наступного року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.