Творець Android розробляє смартфон з фронтальною камерою під дисплеєм

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Останні кілька років виробники смартфонів намагаються стати все ближче до повного безрамкового вигляду смартфонів. Одним із способів прийти до бажаного результату – створити смартфон з фронтальною камерою, захованою прямо під дисплеєм. Свої рішення в даній області вже показали китайські гіганти, але зараз, скоріш за все, настала черга американських виробників.

У мережі з’явилася інформація про новий патент компанії творця Android Енді Рубіна, в якому описується пристрій, що має заховану під дисплеєм фронтальну камеру. Зареєстрований документ описує смартфон, який оснащений “оптичними датчиками, розташованими під дисплеєм електронного пристрою”. Також в тексті патенту йдеться про можливість верхньої частини дисплея змінювати власний рівень прозорості. На даний момент немає ніякої докладнішої інформації про принцип роботи нової технології, але з огляду на те, що перша версія Essential Phone примудрилася стати початківцем моди на вирізи у формі краплі, цілком ймовірно, що саме цей виробник зможе зробити чергову революцію в світі смартфоноконструювання.

зображення патенту

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нагадаємо, що ще на початку року такі компанії як Xiaomi і Oppo показали на відео свою реалізацію технології, завдяки якій фронтальна камера може бути розташована прямо під дисплеєм смартфона. Перші серійні пристрої з використанням даної технології очікуються вже в 2020 році.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.