Samsung показала принципові зміни у Galaxy Fold 2

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Samsung Electronics відкрила сьогодні щорічну конференцію для розробників SDC19 (Samsung Developer Conference). Під час виступу, присвяченого можливостям нового інтерфейсу One UI 2, було зроблено перше офіційне підтвердження чуток про новий доладному смартфоні компанії.

Samsung показала нову складну модель з гнучким екраном, яка сильно відрізняється від оригінального Galaxy Fold. Як пояснила компанія, складаний форм-фактор не тільки дозволяє перетворювати «звичайні телефони в маленькі планшети, але також робити більші телефони маленькими».

Samsung зазначила, що збирається Samsung продовжить досліджувати ряд нових форм-факторів в категорії складних смартфонів. Вона також закликала розробників “приєднатися до дослідження нового користувацького досвіду і сценаріїв”.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон виконаний у вигляді вертикальної розкладачки. На відміну від оригінального Galaxy Fold, нова модель складається не вздовж, а поперек. За чутками, в такому форм-факторі до кінця року буде представлений і довгоочікуваний спадкоємець легендарної розкладачки Motorola Razr. У розкритому стані смартфон нагадує Galaxy Note10 з центральним вирізом на екрані під фронтальну камеру.

Друга спроба Samsung вийти на ринок зі складним смартфоном з гнучким екраном очікується вже на наступний рік, швидше за все — на лютневій виставці Mobile World Congress 2020.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.