Categories: Смартфони

Google хоче змінити спосіб обміну текстовими повідомленнями

Share

Нове оновлення програмного забезпечення показує, що у Google є кілька ідей для зміни способу взаємодії з текстовими повідомленнями.

Оновлення, назване Google Messages 5.2 ( «Повідомлення»), яке включає в себе кілька нових програмних функцій, які можуть зробити текстові повідомлення набагато зручнішими. Функції під назвою «Нагадування чату», «Бульбашки» і «Пропоновані стікери» можуть дозволити вам набагато простіше планувати і виконувати завдання завдяки потужному штучному інтелекту Google.

«Нагадування чату призначені для тих випадків, коли ви хочете діяти або відповісти на повідомлення трохи пізніше. Тепер ви можете натиснути і утримувати чат, після чого викликається меню, питається, коли ви хочете отримати нагадування з новим повідомленням. Варіанти за замовчуванням: одна година, вранці, опівдні або вночі, але ви можете вибрати бажане час і дату для повторного повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також хакер Джейн Манчум Вонг виявила докази того, що Google планує впровадити метод повідомлень «Бульбашки» ( «Bubbles») в повідомленнях у складі Android 10.

Він буде працювати аналогічно схожою функції в месенджерах, дозволяючи отримувати і відповідати на повідомлення, не відкриваючи додаток, що робить процес ще простіше і швидше, коли ви зайняті.

Третя і остання функція, яка була знайдена, називається «Пропонованими наклейками» ( «Suggested Stickers»). Вона може виявитися дуже корисною, коли ви намагаєтеся спланувати ділову зустріч або просто провести день з друзями.

Ці стікери нададуть вам можливість переглядати довколишні заходи, наприклад, покази в кінотеатрах, швидше відповідати контактам з допомогою попередньо написаних відповідей (аналогічно Gmail), а також повідомляти розташування співрозмовника.

Google Messages 5.2 поступово стає доступним в Google Play, причому перша з цих трьох функцій вводиться відразу, а дві останні, як очікується, будуть представлені в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Митник Михайло

За 33 роки встиг зібрати невелику колекцію гаджетів Apple, обзавестися кількома лімітованими консолями. На "iTechua" ділюся виключно найкращими пропозиціями на придатні девайси, якими користуюся сам.

Опублікував
Митник Михайло
Tags: Googleукр
  • Останні записи

    Як зрозуміти, що смартфон скоро зламається: топ-3 ознаки

    Всі користувачі повинні знати про ознаки поломки мобільного телефону, що наближається. Без цієї життєво важливої…

    03.05.2024

    Xiaomi та Google терміново оновлюють програмне забезпечення через проблеми у смартфонах

    ІБ-компанія Oversecured виявила проблеми в Android -додатках від Xiaomi та Google Android Open Source Project (AOSP), що впливають на користувачів по…

    03.05.2024

    Названо моделі Google Pixel, які не отримають оновлення до Android 15

    Стало відомо, коли може початися розповсюдження Android 15 на пристрої Google Pixel і які моделі…

    03.05.2024

    Названо найкращі смартфони за співвідношенням ціни та якості за версією AnTuTu

    Фахівці бенчмарку поділилися своїм баченням найзбалансованіших смартфонів одразу у чотирьох категоріях, починаючи від бюджетників та…

    03.05.2024

    Apple зменшить ще одну деталь iPhone 16

    Якщо вірити представленим знімкам, компанія змінила систему бездротової зарядки. Про це пише портал 9To5Mac, посилаючись…

    03.05.2024

    Виробництво OLED-панелей для iPad Pro призведе до змін iPhone 16

    Перехід на OLED в iPad - це те, над чим уже багато років працюють. Незважаючи…

    03.05.2024