Google хоче змінити спосіб обміну текстовими повідомленнями

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нове оновлення програмного забезпечення показує, що у Google є кілька ідей для зміни способу взаємодії з текстовими повідомленнями.

Оновлення, назване Google Messages 5.2 ( «Повідомлення»), яке включає в себе кілька нових програмних функцій, які можуть зробити текстові повідомлення набагато зручнішими. Функції під назвою «Нагадування чату», «Бульбашки» і «Пропоновані стікери» можуть дозволити вам набагато простіше планувати і виконувати завдання завдяки потужному штучному інтелекту Google.

111112.jpg (35 KB)

«Нагадування чату призначені для тих випадків, коли ви хочете діяти або відповісти на повідомлення трохи пізніше. Тепер ви можете натиснути і утримувати чат, після чого викликається меню, питається, коли ви хочете отримати нагадування з новим повідомленням. Варіанти за замовчуванням: одна година, вранці, опівдні або вночі, але ви можете вибрати бажане час і дату для повторного повідомлення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

2228.jpg (35 KB)

Також хакер Джейн Манчум Вонг виявила докази того, що Google планує впровадити метод повідомлень «Бульбашки» ( «Bubbles») в повідомленнях у складі Android 10.

Він буде працювати аналогічно схожою функції в месенджерах, дозволяючи отримувати і відповідати на повідомлення, не відкриваючи додаток, що робить процес ще простіше і швидше, коли ви зайняті.

3339_1.jpg (66 KB)

Третя і остання функція, яка була знайдена, називається «Пропонованими наклейками» ( «Suggested Stickers»). Вона може виявитися дуже корисною, коли ви намагаєтеся спланувати ділову зустріч або просто провести день з друзями.

Ці стікери нададуть вам можливість переглядати довколишні заходи, наприклад, покази в кінотеатрах, швидше відповідати контактам з допомогою попередньо написаних відповідей (аналогічно Gmail), а також повідомляти розташування співрозмовника.

Google Messages 5.2 поступово стає доступним в Google Play, причому перша з цих трьох функцій вводиться відразу, а дві останні, як очікується, будуть представлені в майбутньому.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.