Vivo NEX 3 – ідеальний флагман з екраном-водопадом та селфі-камерою, що виїжджає з корпусу

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія vivo представила флагманський смартфон vivo NEX 3 з унікальним екраном-водопадом POLED Waterfall, 64-мегапіксельною основною камерою та фронталкою, що виїжджає з корпусу. Новинка дивує можливостями штучного інтелекту, потужною начинкою та тривалим періодом автономної роботи.

«NEX3 – ідеальний пристрій для користувачів, які шукають кращий флагманський смартфон. Інноваційний безмежний дисплей POLED Waterfall FullView™ надає користувачам візуальне та інтерактивне задоволення, а потрійна камера забезпечує повний фокус охоплення для ідеальної якості фотографій. Все це доповнюється відмінною батареєю, продуктивністю і поліпшеними можливостями штучного інтелекту. З NEX3 ми вийшли за межі інновацій та індустрії смартфонів, щоб запропонувати одне з найякісніших мобільних рішень на сьогоднішній день», – коментує Макс Лоу, директор vivo в Україні.

Інноваційний дизайн та дисплей-водопад 

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

NEX 3 може похизуватися унікальним екраном. Він ніби «розтікається» по бокам, завдяки чому смартфон сміливо можна назвати дійсно безрамковим. Ще однією фішкою пристрою стала селфі-камера, вона захована в корпус, і виїжджає з нього при необхідності зробити кадр. Завдяки спеціальному мотору та модифікованій трансмісії гарантована стабільність кожного циклу камери, тому користувачі можуть не хвилюватися за надійність такої виїжджаючої системи.

Зображення виводиться на 6,89-дюймовий екран, який отримав назву POLED Waterfall FullView™. Він займає цілих 99,6 передньої панелі смартфона, що робить його ідеальним вибором для тих, хто любить дивитися фільми в подорожах, відео на YouTube, чи грати в мобільні ігри. Якість зображення приємно здивує, адже при щільності пікселів 363 ppi, роздільна здатність екрана становить 2256х1080 точок. Дисплей прикритий захисним склом Schott Xensation UP воно захищає пристрій від подряпин та дрібних пошкоджень.

Система Touch Sense працює в парі з X-осьовим механізмом тактильної віддачі. Він замінює фізичні кнопки та реагує на кожне натискання під час розблокування смартфон, набору тексту та при отриманні повідомлень. Для геймерів виробник реалізував режим 4D, завдяки якому гравець зможе на 100% відчути себе головним героєм улюбленої гри та зануритися в її атмосферу.

Сканер відбитків пальців вбудований в екран, що дозволяє користувачам миттєво отримати доступ до інформації, яка знаходиться на пристрої. Сканер спрацьовує моментально, вам не доведеться чекати, поки телефон розблокується.

Процесор Snapdragon 855 Plus та акумулятор 4 500 мАг

Телефон оснащений надпотужним процесором Qualcomm Snapdragon 855 Plus, завдяки чому він працює в мережі 5G (в країнах з наявним 5G покриттям). Смартфон без будь-яких проблем вирішує надскладні задачі та з легкістю працює у багатофункціональному режимі. Завдяки технологіям AI підвищується ефективність виконання завдань, гарантується швидкість і плавність всіх функцій.

За якість графіки відповідає графічний чіп Qualcomm Adreno 640. Користувачі можуть грати у найновіші ігри на високих налаштуваннях графіки і насолоджуватися якісним ігровим процесом, при цьому корпус пристрою не буде нагріватися. Система охолодження залишає корпус пристрою холодним навіть при інтенсивному використанні, це буде довподоби поціновувачам ігор. Саме для останніх в новинці присутній ігровий режим, в якому дзвінки та повідомлення не відволікають від улюбленої гри.

Швидка дія системи доповнюється 8 Гб оперативної пам’яті та 128 Гб вбудованої. NEX 3 отримав високошвидкісну флеш-пам’ять стандарту UFS 3.0, що підвищує швидкість запису та зчитування даних на 79% у порівнянні із UFS 2.1.

Завдяки акумулятору ємністю 4500 мАг смартфон працює 1-2 дні без необхідності перезаряджання, а енергозберігаючі технології гарантують низьке споживання енергії. Реалізована в смартфоні функція швидкої зарядки, а комплектний блок живлення підтримує потужність 22,5 Вт, тому користувач зможе швидко підзарядити смартфон та надалі вирішувати важливі справи навіть на ходу.

У якості операційної системи використовується Android 9.0.

Новий досвід фотозйомки з потрійною камерою NEX3

На задній панелі пристрою знаходиться основна потрійна камера Lunar Ring, її характеристики: f/1,8 (64 Мп) + ширококутня f/2,2 (13 Мп) + телескопічна f/2,48 (13 Мп)

Під час зйомки портретів використовується технологія Hyper-HDR. Вона розширює динамічний діапазон знімка, щоб запобігти засвічуванню і забезпечити більш чітке фокусування. Також є серійна зйомка, технологія розпізнавання обличчя, панорамна зйомка та інші режими. Виробник гарантує, що навіть при максимальному збільшенні, користувач отримає чіткий знімок у якості SuperHD. Смартфон підтримує зйомку в режимі RAW, що гарантує користувачам повну свободу редагування зроблених фото.

Технологія Jovi Image Recognizer завдяки функціям AI тепер працює швидше і точніше. Вона допомагає користувачам класифікувати альбоми, виконувати інтелектуальний пошук, виявляти місця та групи осіб.

Підтримується зйомка відео у форматі 4К та сповільнена зйомка у форматі FullHD.

16-мегапіксельна фронтальна камера зі значенням діафрагми f/2.0 дозволить зробити якісний кадр навіть у нічний час. Спробуйте, щоб переконатися, і ви не пошкодуєте, що обрали vivo.

Аудіо Hi-Fi

Завдяки аудіо-чіпу AK4377A та технології Hi-Fi користувачі можуть насолоджуватися улюбленою музикою у високій якості. Звук потужний та гучний при прослуховуванні саунду з навушниками.

Де можна придбати vivo NEX 3 в Україні?

З 25 жовтня діє попереднє замовлення в магазинах АЛЛО та Цитрус. Попередні замовлення магазин приймає до 7 листопада, саме в цей період ви маєте можливість придбати флагман за акційною ціною. Купуючи Vivo NEX 3 в якості подарунку геймери отримують промокод на гру PlayerUnknown’s Battlegrounds. Активуючи код ви отримаєте ігрову екіпіровку. Також покупці можуть розраховувати на 24 місяці безкоштовного гарантійного обслуговування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.