Samsung Galaxy S11 отримає функцію розпізнавання облич

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У мережі з’явилися нові подробиці про гаряче очікуваному флагманському смартфоні Samsung Galaxy S11, чий анонс повинен відбутися на початку 2020 року. Про нові знахідки в прошивці розповів один із засновників XDA Developers Макс Вейнбах (Max Weinbach) на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Раніше він повідомив про використання однокристальних систем Snapdragon 865 і Exynos 9830, замість представленої недавно флагманської Exynos 990. Тепер Вейнбах помітив згадку функції розпізнавання обличчя в коді прошивки. У коді зустрічаються згадки додатки Face Service, з чого він зробив висновок про появу підтримки такого методу аутентифікації в Galaxy S11.

Втім, Вейнбах підкреслив, що це не означає підтримку тривимірного сканування особи, а лише факт, що «Samsung активно працює над розпізнаванням облич».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Раніше Samsung активно просувала фірмову технологію розпізнавання користувачів по райдужці очей як більш безпечний у порівнянні з розпізнаванням облич. Однак у флагманському Galaxy S10 її вже немає і для біометричної аутентифікації використовується сканер відбитків пальців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.