Oppo Reno S запропонує мінімум дві фішки

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У жовтні модельний ряд смартфонів Oppo поповнився флагманом Reno Ace. Новинка отримала AMOLED-дисплей з частотою оновлення 90 Гц, чіп Snapdragon 855+, модуль NFC і четверну основну камеру з головним сенсором на 48 Мп.

Тепер прийшло повідомлення, що компанія готує ще більш наворочений преміальний смартфон Oppo Reno S. Однією з його фішок стане фірмова технологія швидкої зарядки SuperVOOC потужністю 65 Вт. Виробник декларує, що повністю зарядити батарею на 4000 мАг від 0 до 100% можна за 27 хвилин, а 10 хвилин достатньо, щоб ємність акумулятора заповнити на 50%.

Апгрейд влаштують і основній камері. Так, в якості «провідного» виступатиме модний в наші дні датчик дозволом 64-мегапікселя. Які ще модулі складуть йому компанію на задній панелі, не повідомляється. У Oppo вже є мобільник з 64 Мп камерою і ним став Oppo K5 на базі Snapdragon 730.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Очікується, що прем’єра Oppo Reno S відбудеться на початку грудня і пройде вона в Індії. З чуток, продавати новинку стануть за ціною понад $ 563.

Які ще характеристики отримає смартфон, невідомо. Але з огляду на те, що його готують у флагманський сегмент, він повинен запропонує платформу Snapdragon 855+, мінімум 6 Гб оперативної пам’яті, OLED-матрицю і, можливо, ОС Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.