Анонс Moto G8 Plus: переоцінений смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Лінійка Moto G, яка бере свій початок в 2013 році, вважається однією з найбільш раціональних і популярних в портфелі виробника. В рамках цієї серії компанія прагнула запропонувати оптимальні по співвідношенню ціни і якостей пристрою. Чергова спроба виділитися на тлі конкурентів – Moto G8 Plus, анонс якого пройшов вчора.

Moto G8 Plus приходить на зміну Moto G7 Plus, представленому на початку нинішнього року. На цей раз у компанії вийшов симпатичний і сучасний смартфон, але він практично не виділяється зовні. Спереду і ззаду скло, дисплей отримав каплевідний виріз і на задній панелі традиційна багатомодульна камера з вертикально розташованими датчиками. За що варто похвалити творців, так це за відмову від накреслення логотипу компанія на підборідді.

Дисплей в смартфоні роздільною здатністю 2280х1080 пікселів при діагоналі 6,3 дюйма. Це IPS-матриця і на неї припадає 82,43% лицьовій панелі. В основі Moto G8 Plus використовується чіпсет Snapdragon 665 в зв’язці з 4 Гб оперативної пам’яті і 64 Гб постійної. Живить новинку батарейка на 4000 мАг з підтримкою швидкої 18-ватної зарядки TurboPower.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Для автопортретів запропонували модуль на 25 Мп, а на тильній стороні три датчика: 48 Мп (f / 1.6) + 16 Мп (ширококутний, кут огляду 117 градусів) + 3D ToF-камера. Корпус смартфона захищений від бризок за стандартом IP52, є модуль NFC, порт USB Type-C, сканер відбитків пальців і керує роботою Moto G8 Plus операційна система Android 9 Pie.

У продаж смартфон надійде 28 жовтня в синьому і фіолетовому кольорах. Цінник на нього складе 269 євро.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.