Huawei готує потужний флагман Nova 6 з 5G. Анонс в грудні

Новий флагман Huawei з підтримкою 5G вже сертифікований китайським регулятором і Bluetooth SIG

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Kirin 990 від Huawei став першим і поки єдиним флагманським чіпсетом з вбудованим 5G-модемом. Він дебютував в смартфонах Huawei Mate 30 і Mate 30 Pro, а незабаром з’явиться ще в декількох флагманських моделях Huawei. Якщо вірити джерелам, в цьому році Huawei випустить ще парочку 5G-смартфонів на базі Kirin 990. У листопаді вона покаже Honor V30 5G. А через місяць, в грудні, відбудеться анонс Huawei Nova 6 з підтримкою 5G. Huawei Nova 6 з модельним номером WLZ-AN00 виявлений в базі даних Міністерства промисловості та інформаційних технологій Китаю. На жаль, технічні характеристики нового смартфона там не вказані, зате в документації є підтвердження, що Nova 6 буде підтримувати роботу в стільникових мережах п’ятого покоління. Підтримку 5G, швидше за все, забезпечить вбудований в чіп Kirin 990 модем.

Індійський інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma) стверджує, що Honor V30 Pro і Huawei Nova 6 – це один і той же смартфон, але для різних ринків. Це нас не здивує, адже для Huawei випуск однакових пристроїв з двома і більше назвами для різних регіонів – це звичайна практика.

Якщо Honor V30 Pro і Huawei Nova 6 дійсно один і той же пристрій, то він може отримати OLED-дисплей з частотою 90 Гц і вирізом під подвійну фронтальну камеру і акумуляторну батарею ємністю 4200 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки SuperCharge потужністю 40 Вт. Також смартфону приписують квадрокамеру з головним 60-мегапіксельним датчиком.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.