Навіщо Ілон Маск свідомо знищує всі свої телефони

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Деякі користувачі після покупки смартфона не змінюють його до тих пір, поки він не стане занадто застарілим. Деякі купують нові моделі раз на рік або навіть частіше, щоб стежити за всіма інноваціями, а свої попередні смартфони продають або віддають родичам.

А знаменитий американський підприємець, винахідник і інвестор Ілон Маск (Elon Musk) при покупці кожного нового смартфона знищує попередній. Маск робить це з міркувань безпеки, він не хоче, щоб де-небудь без його відома могли залишатися його персональні дані. У світлі всіляких скандалів, що стосуються соціальних мереж і витоків, ця позиція може бути цілком зрозумілою.

Навесні цього року стався гучний скандал за участю глави Amazon Джеффа Безоса (Jeff Bezos). Розслідування показало, що хакери з Саудівської Аравії отримали доступ до телефону Безоса і зламали його, отримавши доступ до особистих фотографій та інших персональних даних.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

До речі, факт про те, що Маск регулярно нищить свої смартфони, сплив у ході триваючого судового розгляду, який почалвся ще в минулому році. Тоді Маска викликали в суд за те, що він назвав британського спелеолога педофілом.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.