Всю правду про iPhone SE 2 злили в інтернет. Кращий бюджетний смартфон

Буквально вчора з’явилося багато подробиць про новий компактний флагмані «яблучної» корпорації, вартість якого складе “всього” $ 400, що в 2,5 рази менше цінника на доступний в даний час на полицях магазинів iPhone 11. Оснащений він при цьому буде передовим технічним оснащенням по частині обчислювальної потужності, і це цілком собі реальний факт. Як стало відомо, мобільний пристрій оснащено 4,7-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1334 на 750 пікселів, основною 12 Мп одинарною камерою, корпусом зі скла, а також акумуляторною батареєю ємністю 1800 мАг, причому з підтримкою швидкої зарядки USB Power Delivery.

В іншому ж, телефон зможе порадувати 6-ядерним процесором Apple A13 Bionic, а також, крім того, 3 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті на вибір покупця. По частині зовнішнього вигляду iPhone SE 2 виявиться точною копією iPhone 8, але з тією лише різницею, що фотокамера стане трохи більше в своїх розмірах. Крім того, бренд має намір застосувати нову конструкцію антени, використовуючи для такої рідкокристалічний полімер. За рахунок такої особливості новинка виявиться здатна впевнено ловити сигнал навіть там, де інші смартфони його періодично втрачають. Роз’єму 3,5 мм для навушників в цій моделі точно не буде.

Таким чином, новенький iPhone SE 2, навіть не дивлячись на відсутність подвійної камери і всього подібного, виявиться найкращим на ринку смартфонів серед всіх продуктивних компактних моделей, доступних зараз у продажу. За рахунок невеликого розміру телефоном виявиться вкрай комфортно користуватися однією рукою. Для зарядки потрібно використовувати інтерфейс Lightning, тобто розраховувати на USB Type-C точно не варто. Базова модель даного телефону з 64 ГБ пам’яті обійдеться в $ 399, тоді як за конфігурацію з накопичувачем на 128 ГБ доведеться доплатити $ 100, в зв’язку з чим її покупка обійдеться покупцям в $ 499. Інсайдери запевняють, що Apple представить такий телефон вже в найближчі кілька місяців, а виявиться він, що очевидно, просто чудовим.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.