Samsung Galaxy S11 отримає екран вражаючих розмірів

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ
Вчора витоки Galaxy S11 повернулися! Ми наближаємося до кінця року все ближче і ближче, а разом з нами наближається чергова велика подія – запуск Galaxy S11, до якої ще 4 місяці, але у нас вже є чітке уявлення про те, що очікувати від пристрою Galaxy S 11-го покоління!

Отже, ми вже знаємо, що у нього буде телефото камера з 5-кратним оптичним зумом.

Велика ймовірність, що ми побачимо екран з частотою 90 Гц або 120 Гц. Це, до речі, те, що Samsung повинні були впровадити вже в цьому році. І ви, звичайно, можете сказати, що це даремна функція, але, повірте, ви навряд чи захочете повертатися до 60 Гц після досвіду з 90 Гц або 120 Гц. Днями вийшов новий Google Pixel і у нього також екран має підтримку 90 Гц. Однак, якщо інші бренди будуть збільшувати частоту оновлення екрану програмно, то Samsung зробить це на апаратному рівні, а це значить екрани будуть набагато надійніше і енергоефективніше інших брендів, які захочуть 90 Гц в 2020 році, а таких брендів, знову ж таки, повірте, буде дуже багато. Тренд тільки починається.

Але це все ми вже і так знали, вірно? Вибачте, що трохи затягнув подачу головної страви на сьогодні.

Справа в тому, що у нас з’явилися нові деталі щодо Galaxy S11. На бенчмарке  HTML5TEST засвітилося багато технічних характеристик майбутнього флагмана Samsung!

Почнемо з модельного номера. Як ви можете бачити модельний номер SM-G416U працює на Android 10. І насправді це фейковий модельний номер, який Samsung створили з метою приховати реальний. Це у них звичайна практика. Тому реальний номер Galaxy S11 G986U, де U означає версію для United States, яка буде працювати на чіпі Snapdragon 865.

Але повернемося до важливої ​​частини, яку розкрив цей браузерні тест – розмір екрану. Згідно з цими даними Galaxy S11 буде володіти співвідношенням сторін 20 до 9, що трохи довше, ніж ми маємо на сімействі Galaxy S10, а саме 19 до 9.
Що ж, по суті це означає те, що дисплей на S11 стає більше, але при цьому зберігається розмір всього смартфона. А значить рамки стануть ще більш вузькими.
Смартфони S10 вже досить Безрамковий, але немає межі досконалості і це, блін, дуже круто! Мені навіть здається, що на Galaxy S11 ролики зроблені як 2 до 1 тепер не будуть зачіпати отвір в екрані. Саме тому я поки ще не перейшов на цей формат у своїх роликах, але з Galaxy S11, можливо, вже можна буде перейти.
Також варто відзначити, що у Samsung вже є два смартфона з роздільною здатністю сторін 20: 9 Одним з них є повноекранний Galaxy A80, а іншим – Galaxy A70 з каплевидним вирізом. У свою чергу, S11 матиме отвір в екрані, тільки навіть меншого діаметру, ніж Note 10.
Народ, дайте мені дізнатися в коментах ваші думки про майбутнє Galaxy S11 і, як завжди, ми побачимося з вами вже дуже скоро, в наступному відео, всім удачі!

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОprostotech.com

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.