«Ідеальний» молодіжний смартфон Honor в повний зріст

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Індійський інсайдер інформатор Мукул Шарму (Mukul Sharma), який регулярно публікує достовірні відомості про новинки мобільної індустрії, виклав нове офіційне зображення смартфона під назвою Honor 20 Youth Edition або Honor 20 Lite.

Раніше керівництво компанії назвало прийдешній Honor 20 Youth Edition ідеальним смартфоном для молодої аудиторії, яка любить фотографувати і виділятися з натовпу, додавши, що особливо він підійде жіночої статі.

Honor 20 Lite оснащений дисплеєм AMOLED діагоналлю 6,59-дюйма роздільною здатністю 2340 x 1080 пікселів з вбудованим сканером відбитків пальців. Смартфон отримав восьмиядерну однокристальну систему Kirin 810, до 8 ГБ оперативної пам’яті і до 256 ГБ флеш-пам’яті. В основній камері будуть встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48, 8 і 2 Мп. Фронтальна камера є 16-мегапіксельною.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Ємність акумулятора складе 4000 мА•г, є підтримка 20-ватної зарядки. З коробки він буде працювати під управлінням Android 9 Pie.

Бажаючі вже можуть оформити попереднє замовлення на Honor 20 Lite, при цьому офіційна презентація новинки відбудеться 22 жовтня.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.