У наступному році Apple може представити відразу п’ять нових iPhone

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Інсайдер повідомляє про намір компанії Apple в наступному році випустити відразу п’ять нових iPhone. За його словами, американський виробник розширить основну лінійку і випустить окремий девайс під цією маркою.

Відомо, коли Apple iPhone з’явився у продажу, він виходив на ринок в єдиній варіації. Починаючи ж з шостої моделі, покупці отримали можливість вибирати між двома варіантами, а тепер вже кілька років бренд створює чергову лінійку, що складається з трьох “розумних” телефонів. Як вважають аналітики – це не межа, вже в наступному році число пристроїв нового покоління може вирости до чотирьох. Ними виявляться гаджети з уже звичними маркуванням – iPhone 12, iPhone 12 Pro і iPhone 12 Pro Max, а також неназвана четверта варіація. Невідомо і чим вона відрізнятиметься від інших апаратів. Проте, і це не межа, тому що вже на початку року “яблучний” бренд може випустити iPhone SE 2, а це вже п’ять новинок за один рік.

На даний момент дані плани не мають офіційного підтвердження. Експерти також припускають, що всі старші моделі обзаведуться камерою ToF і будуть підтримувати бездротовий зв’язок в форматі 5G.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.