Чим відрізняється Joy UI 11 від MIUI 11

Раніше на цьому тижні ігрове підрозділ Xiaomi компанія Black Shark анонсувала нову графічну оболонку Joy UI на базі Android і MIUI, яка призначається для смартфонів Black Shark, Black Shark Helo, Black Shark 2 і Black Shark 2 Pro.

Тепер же компанія офіційно запросила 20 000 бета-тестерів випробувати Joy UI перед виходом фінальної стабільної версії, який відбудеться в грудні цього року.

Щоб зареєструватися для участі в бета-програмі Joy UI, власники смартфонів Black Shark можуть подати заявки в WeChat-групи Black Shark або на сайті спільноти Black Shark. Після успішної реєстрації і випадкового вибору 20 000 користувачів вони зможуть почати тестування нової прошивки в листопаді.

Графічна оболонка Joy UI буде включати персонального помічника Xiao Ai 3.0, набір стандартних додатків Mi і модифікований користувальницький інтерфейс на базі MIUI 11. Крім того, в Joy UI буде виділений розділ для ігрових додатків, при запуску яких будуть мінімізуватися фонові процеси і ховатися вхідні повідомлення, щоб не відволікати гравців від процесу.

Крім того, ігровий простір також отримає плаваючий ігровий помічник, який можна використовувати для зміни налаштувань, таких як розташування клавіш для сумісного геймпада, тактильна сила зворотного зв’язку і чутливість сумісних пристроїв.

Також користувачам буде доступний спеціальний додаток, яке показує параметри, обрані тисячами інших власників Black Shark для кожної гри кожної гри.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.