Стало відомо як виглядатиме Мото G8 і які отримає характеристики

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В Мережу просочилася інформація про Мото G8 через деякі прес-релізи, які вказують на його потрійну задню камеру і водостійкий дисплей.

Голландський блог Mobielkopen продемонстрував прес-релізи Moto G8. Рендери показують, що новий телефон серії Moto G буде мати задню панель з градієнтом. Ззаду буде красуватись потрійна задня камера і світлодіодний спалах який ми добре можемо побачити в просочених рендерських зображеннях.

Установка камери має два датчика на корпусі у формі капсули, який також включає в себе світлодіодний спалах. Також можливо, що Moto G8 буде включати в себе ультра-ширококутний об’єктив на 117 градусів, хоча розділення датчиків не було представлено.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Спеціально для Moto G8 вбудований дисплей у формі каплі води та товстого підборіддя- без фірмових марок Motorola. Телефон також має порт USB Type-C і 3,5-мм роз’єм для навушників.

Moto G8 представляють повний перегляд mobielkopen Moto G8

Офіційний захід пройде в Мексиці о 9:00 CDT 24 жовтня.

По слухам, Moto G8 Plus буде поставлятися з 6,3-дюймовим Full-HD + (1080×2280 пікселів) IPS-дисплеєм і восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 665 SoC у складі з 4 ГБ оперативної пам’яті. Смартфон також має 48-мегапіксельний сенсор основної камери та батарею емністю 4000 мАч.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.