Перший смартфон на базі Snapdragon 865 у включеному стані

Генеральний директор компанії Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) ще в червні цього року повідомив, що Xiaomi не планує випускати нові моделі Xiaomi Mi Max і Xiaomi Mi Note, принаймні в цьому році.

Однак тиждень тому відразу кілька перевірених мережевих інформаторів підтвердили, що Xiaomi Mi Note 10 не тільки вийде в цьому році, але і буде анонсований ще до кінця поточного місяця.

Вчора з’явилася фотографія упаковки Xiaomi Mi Note 10, яка підтверджує, що смартфон дійсно існує, а сьогодні в нашому розпорядженні виявилася живі фото Xiaomi Mi Note 10 у включеному стані.

Знімки опублікував індійський Інсайдер інформатор Мукул Шарма (Mukul Sharma), який одним з перших підтвердив факт скоро виходу смартфона.

На знімках зазначено, що смартфон побудований на базі мобільної платформи з модельним номером SM8250 і кодовою назвою Kona. Згідно з витоками, вони належать однокристальній системі Snapdragon 865. Тут вже виникають питання, так як перші смартфони на базі Snapdragon 865 очікуються тільки в наступному році. Смартфон отримав 6 ГБ оперативної та 128 ГБ флеш-пам’яті.

Так що ми схиляємося до того, що на знімках показаний не Xiaomi Mi Note 10, а якийсь інший смартфон. Можливо, прототип Samsung Galaxy S11 або Xiaomi Mi 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.