Доступний невбиваємий флагман, за який вам не буде соромно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На початку цього року китайський виробник телефонів Ulefone випустив захищений телефон флагманського рівня Ulefone Armor 6, який отримав ряд привабливих характеристик.

Оновлена модель отримала назву Ulefone Armor 6S, сьогодні стартував прийом попередніх замовлень, який завершиться 21 жовтня. На даній стадії ви можете придбати пристрій за 280 доларів (7 тис грн). Давайте поглянемо, що пропонує новинка за ці гроші.

Разом однокристальних системи MediaTek Helio Р60 встановлена Helio P70 AI, яка пропонує підвищену продуктивність і великі можливості по використанню програм з штучним інтелектом. Згідно з результатами декількох тестів, продуктивність Helio P70 знаходиться приблизно на рівні Qualcomm Snapdragon 710 Snapdragon 675.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Об’єм оперативної і флеш-пам’яті становить 6 і 128 ГБ відповідно, з коробки смартфон працює під управлінням Android 9.0 Pie. В основній камері встановлені датчики зображення роздільною здатністю 16 і 8 Мп, фронтальна камера є 8-мегапіксельною. Крім традиційних режимів тут є інноваційний режим підводної фотографії, причому для нього не потрібен захисний чохол.

Дисплей новинки має діагональ 6,2 дюйма при дозволі 1080×2246 пікселів, ємність акумулятора смартфона становить 5000 мА•год. Є підтримка 10-ватної бездротової зарядки і 18-ватної провідний, модуль NFC з підтримкою Google Pay, система потрійний навігації GPS + Glonass + Beidou і всі інші модулі зв’язку.

Що стосується захищеності, то тут ми маємо відповідність ступеням IP68 і IP69K, а також американському військовому стандарту MIL-STD-810G.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.