Стало відомо як виглядатиме Samsung Galaxy S10 Lite

Свого часу у виробників смартфонів було модно випускати так звані міні-флагмани – апарати, які формально відносились до флагманської лінійки, але практично нічого від тих самих флагманів вони не мали.

Зараз компанії так в основному не роблять, але Samsung може повернутися до витоків. Останнім часом ходить чимало чуток про прийдешній вихід Galaxy S10 Lite і Note10 Lite, хоча поки не можна стверджувати, що смартфони з флагманами нічого спільного мати не будуть.

Подробиць майже немає, але джерело роздобуло інформацію про колірні варіанти Galaxy S10 Lite, і як мінімум додатково підтвердив існування такої моделі.

Отже, смартфон буде доступний як мінімум в трьох кольорах: білому, чорному і синьому. Не дуже багато, але не факт, що це всі варіанти.

Також джерело говорить, що Galaxy S10 Lite може насправді бути моделлю Galaxy A91, тобто, мабуть, на різних ринках він буде доступний під різними іменами.

Galaxy A91 приписують екран діагоналлю 6,7 дюйма, SoC Snapdragon 855 і 45-ватну зарядку, тобто, якщо саме таким буде Galaxy S10 Lite, то називати його міні-флагманом точно буде некоректно. По-перше, він буде більшим флагманів, а по-друге, в чомусь навіть краще.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.