Categories: Смартфони

Нове оновлення iOS не дає говорити по iPhone довше однієї хвилини

Share

Після установки iOS 13.1.2 всі телефонні дзвінки “скидаються” приблизно через хвилину після початку. Цей реліз – вже третя спроба Apple виправити численні недоліки iOS 13, випущеної менше місяця назад.

Оновлення iOS до версії 13.1.2 викликає проблеми з телефонними дзвінками на iPhone – вони перериваються протягом хвилини після початку. Користувачі скаржаться на це в соціальних мережах і на форумах підтримки Apple, на що звернув увагу ресурс ZDNet. Судячи з усього, проблема поширена досить широко.

Офіційного патча поки що немає, але користувачі пишуть, що може допомогти скидання мережевих налаштувань. Щоб його виконати, потрібно пройти в пункт «Налаштування»> «Загальні»> «Скидання»> «Скидання налаштувань мережі».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, після виходу iOS 13.1.2 користувачі продовжують скаржитися на підвищену швидкість розрядки акумулятора. В окремих випадках мова йде навіть про його перегрів.

Як “лікують” iOS 13

Слід зазначити, що сам реліз 13.1.2, випущений Apple в кінці вересня, був покликаний виправити деякі проблеми в роботі iOS 13. Компанія почала розгортати тринадцяту версію своєї мобільної операційної системи 19 вересня. Але вже 24 вересня Apple довелося випустити реліз iOS 13.1, в якому усувалися різні неполадки. Практично протягом доби після цього довелося також випустити версію iOS 13.1.1, яка в числі іншого повинна була відрегулювати занадто швидку витрату акумулятора.

В iOS 13 з’явився «темний режим»

Таким чином, iOS 13.1.2 – це вже третя спроба налагодити роботу iOS 13. У даному релізі була виправлена ​​помилка, яка виникала при створенні резервної копії системи в iCloud – до цього система відображала прогрес операції вже після її завершення. Також оновлення “вилікувало” збій в роботі камери і дисфункцію спалаху. Крім того, iOS 13 страждала втратою даних при калібруванні дисплея і розривом з’єднання Bluetooth з деякими автомобілями – ці проблеми також були усунені в iOS 13.1.2.

Що нового в iOS 13

Тринадцята версія iOS була анонсована на Всесвітній конференції розробників Apple в червні 2019р. Розгортати систему Apple почала 19 вересня, з випуском нових iPhone. Одним з найбільш очікуваних нововведень став «темний режим» – тема, в якій все відображається переважно на чорному тлі.

Крім іншого, було запроваджено новий спосіб заряджати акумулятор: до 80% зарядка йде як зазвичай, а потім її швидкість знижується, що повинно благотворно позначатися на тривалості життя батареї.

У додатку для роботи з фотографіями з’явилася вкладка, яка полегшує перегляд знімків. Редактор фотографій отримав кілька нових інструментів – тепер там можна вручну змінювати відтінки, різкість, чіткість і т.д. Також у користувачів з’явилася можливість самостійно налаштовувати фотофільтри і редагувати відео. У додатку «Камера» були додані інструменти обробки портретів.

Також були оновлені параметри конфіденційності. В iOS 13 користувач повинен заборонити або дозволити кожному з додатком доступ до свого місця розташування – система видає йому відповідний запит і буде запущено програму. Ще користувачам дали можливість авторизуватися на різних сайтах за допомогою Apple ID – так само, як це можна зробити через акаунт Google або Facebook.

Крім того, в HomeKit з’явилася можливість передавати відео з камер спостереження в сховище iCloud, а в додатку «Дім» була реалізована підтримка швидких команд Siri. Сам додаток для створення швидких команд став системним, його не потрібно встановлювати. Англомовна Siri більше не говорить записами людського голосу – весь звукоряд генерується.

Крім цього, iMessage став більше схожий на месенджери типу WhatsApp і Viber, в додатку «Нагадування» з’явилася сортування нагадувань за часом, а клавіатура отримала режим QuickPath, що дозволяє вводити букви методом свайпа. Були поліпшені додатки «Пошта», «Нотатки», «Файли», «Здоров’я», «Файли», «Книги», «Календар», «Музика», «Карти» і браузер Safari.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Лужна Софія

Відповідальна та цілеспрямована. Спокійна і витривала. Борець за справедливість. Сфера інтересів: технології, які змінять майбутнє.

Опублікував
Лужна Софія
Tags: iOSiPhone
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024