Нове оновлення iOS не дає говорити по iPhone довше однієї хвилини

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Після установки iOS 13.1.2 всі телефонні дзвінки “скидаються” приблизно через хвилину після початку. Цей реліз – вже третя спроба Apple виправити численні недоліки iOS 13, випущеної менше місяця назад.

Оновлення iOS до версії 13.1.2 викликає проблеми з телефонними дзвінками на iPhone – вони перериваються протягом хвилини після початку. Користувачі скаржаться на це в соціальних мережах і на форумах підтримки Apple, на що звернув увагу ресурс ZDNet. Судячи з усього, проблема поширена досить широко.

Офіційного патча поки що немає, але користувачі пишуть, що може допомогти скидання мережевих налаштувань. Щоб його виконати, потрібно пройти в пункт «Налаштування»> «Загальні»> «Скидання»> «Скидання налаштувань мережі».

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, після виходу iOS 13.1.2 користувачі продовжують скаржитися на підвищену швидкість розрядки акумулятора. В окремих випадках мова йде навіть про його перегрів.

Як “лікують” iOS 13

Слід зазначити, що сам реліз 13.1.2, випущений Apple в кінці вересня, був покликаний виправити деякі проблеми в роботі iOS 13. Компанія почала розгортати тринадцяту версію своєї мобільної операційної системи 19 вересня. Але вже 24 вересня Apple довелося випустити реліз iOS 13.1, в якому усувалися різні неполадки. Практично протягом доби після цього довелося також випустити версію iOS 13.1.1, яка в числі іншого повинна була відрегулювати занадто швидку витрату акумулятора.

В iOS 13 з’явився «темний режим»

Таким чином, iOS 13.1.2 – це вже третя спроба налагодити роботу iOS 13. У даному релізі була виправлена ​​помилка, яка виникала при створенні резервної копії системи в iCloud – до цього система відображала прогрес операції вже після її завершення. Також оновлення “вилікувало” збій в роботі камери і дисфункцію спалаху. Крім того, iOS 13 страждала втратою даних при калібруванні дисплея і розривом з’єднання Bluetooth з деякими автомобілями – ці проблеми також були усунені в iOS 13.1.2.

Що нового в iOS 13

Тринадцята версія iOS була анонсована на Всесвітній конференції розробників Apple в червні 2019р. Розгортати систему Apple почала 19 вересня, з випуском нових iPhone. Одним з найбільш очікуваних нововведень став «темний режим» – тема, в якій все відображається переважно на чорному тлі.

Крім іншого, було запроваджено новий спосіб заряджати акумулятор: до 80% зарядка йде як зазвичай, а потім її швидкість знижується, що повинно благотворно позначатися на тривалості життя батареї.

У додатку для роботи з фотографіями з’явилася вкладка, яка полегшує перегляд знімків. Редактор фотографій отримав кілька нових інструментів – тепер там можна вручну змінювати відтінки, різкість, чіткість і т.д. Також у користувачів з’явилася можливість самостійно налаштовувати фотофільтри і редагувати відео. У додатку «Камера» були додані інструменти обробки портретів.

Також були оновлені параметри конфіденційності. В iOS 13 користувач повинен заборонити або дозволити кожному з додатком доступ до свого місця розташування – система видає йому відповідний запит і буде запущено програму. Ще користувачам дали можливість авторизуватися на різних сайтах за допомогою Apple ID – так само, як це можна зробити через акаунт Google або Facebook.

Крім того, в HomeKit з’явилася можливість передавати відео з камер спостереження в сховище iCloud, а в додатку «Дім» була реалізована підтримка швидких команд Siri. Сам додаток для створення швидких команд став системним, його не потрібно встановлювати. Англомовна Siri більше не говорить записами людського голосу – весь звукоряд генерується.

Крім цього, iMessage став більше схожий на месенджери типу WhatsApp і Viber, в додатку «Нагадування» з’явилася сортування нагадувань за часом, а клавіатура отримала режим QuickPath, що дозволяє вводити букви методом свайпа. Були поліпшені додатки «Пошта», «Нотатки», «Файли», «Здоров’я», «Файли», «Книги», «Календар», «Музика», «Карти» і браузер Safari.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.