Анонс Google Pixel 4 і Pixel 4 XL: смартфони із кращою в світі камерою

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон Google Pixel 4 оснащений 5,7-дюймовим OLED-екраном з роздільною здатністю 2340 на 1080 пікселів (FHD +), восьмиядерним процесором Qualcomm Snapdragon 855 з тактовою частотою 2,84 ГГц, 6 ГБ оперативної і 64/128 ГБ постійної пам’яті, подвійною основною ( 12,2 Мп + 16 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, сканером відбитків пальців в екрані, роз’ємом USB Type-C, акумуляторною батареєю ємністю 2800 мАг з підтримкою технології швидкої зарядки Quick Charge 4.0 потужністю 18 Вт, а також захистом від води і пилу за стандартом IPX8. Серед інтерфейсів можна виділити Wi-Fi 802.11ac, Bluetooth 5.0 LE, A-GPS, 4G VoLTE, GLONASS і звичайно ж NFC.

Що стосується моделі Google Pixel 4 XL, то вона відрізняється тільки більшим 6,3-дюймовим OLED-дисплеєм з роздільною здатністю 3120 на 1440 пікселів (QHD +), збільшеними розмірами корпусу і підвищеною місткістю батареї, так як в даному мобільному пристрої використовується така на 3700 мАг. Обидві новинки сумісні з технологією бездротової зарядки за стандартом Qi. Прямо «з коробки» на момент початку продажів на новинки виявиться встановлена ​​операційна система Android 10. Мобільні пристрої отримали дисплей під назвою Smooth Display, який володіє частотою оновлення інформації 90 Гц. Нічний режим фотозйомки Night Sight в даних флагмани працює набагато краще, ніж в моделях 2018 року, хоча вони вважаються одними з кращих на ринку до цих пір.

За рахунок безлічі різних технологій і алгоритмів покупці Google Pixel 4 і Pixel 4 XL можуть розраховувати на те, що вони купують собі смартфон з найкращою в світі фотокамерою, яка робить дивовижні знімки в будь-яких умовах. Ще одна «фішка» цих моделей – підтримка жестів, завдяки чому можна, наприклад, просто провести рукою над лежачим на столі телефонів, як слідом за цим він виконає будь-яку дію. Впровадження такої можливості виявилося можливим за рахунок використання просунутого сканера особи, який є поліпшеним аналогом Face ID від Apple, що використовується в iPhone 11. На вибір покупців пропонують три кольори, в число яких потрапили чорний (Just Black), білий (Clearly White) і помаранчевий (Oh, So Orange).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Офіційні продажі новинок почнуться вже 24 жовтня, а з сьогоднішнього дня на такі збирають попередні замовлення. Купити звичайний «піксель» можна за $ 799 у версії 64 ГБ, тоді як модель на 128 ГБ обійдеться в $ 899. Його збільшена в розмірах версіях коштує $ 899 і $ 999 за версією з 64 ГБ і 128 ГБ вбудованої флеш-пам’яті відповідно. Інформації про появу в Україні поки що немає. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.