Дата початку продажів Xiaomi Redmi 8 за 3 тис. грн

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як стало відомо, Xiaomi Redmi 8 надійде в продаж вже 14 жовтня, тобто в найближчий понеділок. Мобільний пристрій стане доступний для покупки в двох версіях, які відрізняються один від одного об’ємом вбудованої пам’яті і, крім того, вартістю. Сам телефон в обох конфігураціях володіє 6,22-дюймовим IPS-екраном з роздільною здатністю 1520 на 720 пікселів (HD +), загартованим склом Corning Gorilla Glass 5, роз’ємами USB Type-C і 3,5 мм для навушників, подвійною основною (12 Мп + 2 Мп) і 8 Мп фронтальною камерами, а також акумуляторною батареєю на цілих 5000 мАч, причому така підтримує ще й технологію швидкої зарядки Quick Charge 4.0 на цілих 18 Вт.

Щоб повністю розкрити потенціал швидкої зарядки користувачам доведеться докуповувати зарядний пристрій підходящої потужності окремо, так як в комплект поставки до телефону входить зарядник на 10 Вт. Таким чином компанія-виробник трохи заощадила. Крім усього іншого, Xiaomi Redmi 8 здатний похвалитися сканером відбитків пальців на тильній частині корпусу, повноцінним FM-радіо без інтернету, а також ІЧ-портом для управління побутовою технікою. Прямо «з коробки» на смартфон встановлена ​​операційна система Android 9.0 Pie, яка поставляється в складі прошивки MIUI 10. Апдейт до більш нової ОС ця модель повинна отримати вже в найближчі кілька тижнів.

Що стосується цін, то купити Xiaomi Redmi 8 в Китаї в офіційних торгових точках виробника, а також в його онлайн-магазині, покупці зможуть за $ 112. У таку суму грошей оцінили модель з 3 ГБ оперативної і 32 ГБ постійної пам’яті, тоді як більш просунута конфігурація з 4 ГБ ОЗУ і 64 ГБ ПЗУ оцінена в $ 126. Звичайно, краще купувати більш дорогу модель, тому що користуватися нею виявиться приємніше, адже вбудованої пам’яті виявиться в цілих два рази більше. На вибір покупців пропонують чорну, червону, зелену і синю розцінки, однак в майбутньому, можливо, придбати цей телефон бюджетного рівня стане можливим і в інших кольорах.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.