З’явилася у продажу нова версія смартфона Honor 9X Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Стала доступна до продажу нова версія гаджета Honor 9X Pro. Модель тепер представлена ​​у відтінку Icelandic White.

Як відомо, попередня модель Honor 9X була представлена ​​в трьох кольорах – Magic Night Black, Charm Sea Blue і Charm Red. У вересні 2019-го з’явився новий унікальний відтінок – Icelandic White.

А тепер творці впровадили цей білий колір і для бестселера серед гаджетів – Honor 9X Pro. Ця модель зарекомендувала себе, як потужний смартфон з екраном IPS діагоналлю 6,59 дюйма, дозволом дисплея 2340 x 1080 пікселів. Його унікальність в тому, що він створений на базі однокристальної системи Kirin 810, має великий обсяг оперативної і внутрішньої пам’яті – 8 ГБ і 256 ГБ. Основна камера оснащена датчиками зображення з параметрами 48,8 і 2 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Також смартфон має ширококутний об’єктив і фронтальну висувну камеру 16 Мп. Операційна система девайса – Android 9 Pie з оболонкою EMUI 9.1. Щоб розблокувати екран використовується сканер відбитків пальців і розблокування по обличчю. Акумулятор має ємність в розмірі 4000 мА • год і функцію швидкої зарядки пристрою. Габарити смартфона – 163.1 х 77.2 х 8.8 мм, а вага – 206 г.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

ДЖЕРЕЛОactualnews.org

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Більшу частину свого дитинства Михайло провів, бавлячись із гаджетами та намагаючись з'ясувати, як вони працюють. Його захоплення технологіями призвело до того, що іграшкові роботи, радіокеровані машинки та навіть ігрові приставки часто розбирали на частини, які не підлягали ремонту. Якщо ви поставите йому провокаційне запитання на кшталт "Android чи iPhone?", ви отримаєте ретельний аналіз всіх "за" і "проти", а також есе на тисячу слів про те, як технології впливають на людство.