iPhone 11 порівняли з iPhone 4, на який буде схожий iPhone 12

Мережевий інформатор Бен Гескин (Ben Geskin), який часто публікує достовірну інформацію про новинки мобільної техніки, вирішив потішити своїх читачів порівнянням iPhone 4 і iPhone 11.

Між випуском цих смартфонів минуло дев’ять років і можна помітить, наскільки змінився не тільки дизайн Apple, але і весь ринок смартфонів.

Випущений влітку 2010 року iPhone 4 оснащений екраном діагоналлю 3,5 дюйма і виглядає зовсім маленьким на тлі 6,1-дюймового iPhone 11. Тоді це не вважалося чимось надзвичайним, смартфони тільки почали замахуватися на 4-дюймові дисплеї. Наприклад, представлений в тому ж 2010 році перший Galaxy S отримав екран діагоналлю 4 дюйма.

Також можна помітити монструозний фірмовий 30-контактний роз’єм для підключення до док-станції, від якого Apple відмовилася на користь Lighting в 2012 році з випуском iPhone 5.

Багато хто вважає iPhone 4 одним з найкрасивіших смартфонів Apple. Згідно з останніми витоками, на нього буде схожий iPhone 12. Хоча, звичайно, новинка 2020 року буде набагато більше.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.