Categories: Смартфони

Представлений OnePlus 7T Pro

Share

Компанія OnePlus недавно представила смартфон OnePlus 7T, а тепер прийшов OnePlus 7T Pro. Про смартфон багато чого було відомо заздалегідь, але все ж далеко не всі.

Зокрема, OnePlus 7T щодо OnePlus 7 вийшов дуже великим оновленням, але в цьому випадку додали те, що є у OnePlus 7 Pro. Простіше кажучи, таким же чином оновити останній не вдалося б, так що всі чекали або скромне оновлення, або поява чогось нового для бренду. Наприклад, бездротової зарядки або захисту від води.

У підсумку презентація була фактично марною. Більшу частину часу OnePlus ще раз представляла 7T, а про 7T Pro говорили буквально хвилин п’ять, не приділяючи чогось особливої уваги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причина проста — OnePlus 7T Pro є повною копією OnePlus 7 Pro за винятком платформи: Snapdragon 855 Plus замість Snapdragon 855. Також можна відзначити, що для оновленої версії недоступні базові версії з мінімальним об’ємом ОЗУ або флеш-пам’яті, а швидкість зарядки нібито зросла на 23%, хоча потужність ніяк не змінилася. Навіщо було проводити презентацію з таким оновленням, неясно — немає навіть якого-небудь нового кольору.

Також представили версію OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Ця модифікація відрізняється колірним оформленням і апарату, і коробки, і аксесуарів, відсутністю базових модифікацій (тут 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті), фірмовими кольорами в оболонці, а також оригінальним чохлом, що поставляється в комплекті. І це все. Якщо OnePlus 6T McLaren Edition відрізнявся хоча б потужністю зарядки, то тут це все та ж Warp Charge 30.

Обидва апарати з коробки будуть працювати під управлінням Android 10 і оболонки OxygenOS 10.

Що стосується цін, вони є поки тільки для Великобританії, де і пройшла презентація, а також для Індії. У Великобританії за OnePlus 7T Pro просять від 700 фунтів стерлінгів за версію з 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті (21 300 грн.). За 7t Pro McLaren Edition з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті — 800 фунтів стерлінгів (24 300 грн.). Судячи з усього, для обох смартфонів це єдині доступні версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Андрій Харитоненко

Опублікував
Андрій Харитоненко
  • Останні записи

    Смартфони на Android скоро отримають новий спосіб керування налаштуваннями виведення звуку

    Схоже, Google працює над цікавою новою можливістю для користувачів Android – можливістю керування виведенням звуку…

    01.05.2024

    У росії створюють РЕБ-дрон із штучним інтелектом

    Російська компанія «Герань» заявила про створення мобільної установки «Абзац», яка, за їхніми словами, здатна боротися з безпілотними літальними…

    01.05.2024

    Телефон на зарядці всю ніч: шкідливо чи ні

    Багато власників смартфонів побоюються залишати гаджети на зарядці на всю ніч і правильно роблять. Пояснюємо,…

    01.05.2024

    Мільярди смартфонів в небезпеці через дефект клавіатури

    Нещодавній звіт фахівців з кібербезпеки з Citizen Lab виявив суттєвий недолік безпеки в кількох популярних…

    01.05.2024

    Новий вірус для Android заражає пристрої користувачів через зламані сайти WordPress

    Хакери почали розповсюджувати нове шкідливе програмне забезпечення для операційної системи Android під назвою Wpeeper. Цю…

    01.05.2024

    Що таке NFC: як воно працює і що ви можете з ним робити

    Комунікація ближнього поля (далі NFC) - це технологія смартфонів і пристроїв, що носяться, яка живе…

    01.05.2024