Представлений OnePlus 7T Pro

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus недавно представила смартфон OnePlus 7T, а тепер прийшов OnePlus 7T Pro. Про смартфон багато чого було відомо заздалегідь, але все ж далеко не всі.

Зокрема, OnePlus 7T щодо OnePlus 7 вийшов дуже великим оновленням, але в цьому випадку додали те, що є у OnePlus 7 Pro. Простіше кажучи, таким же чином оновити останній не вдалося б, так що всі чекали або скромне оновлення, або поява чогось нового для бренду. Наприклад, бездротової зарядки або захисту від води.

У підсумку презентація була фактично марною. Більшу частину часу OnePlus ще раз представляла 7T, а про 7T Pro говорили буквально хвилин п’ять, не приділяючи чогось особливої уваги.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Причина проста — OnePlus 7T Pro є повною копією OnePlus 7 Pro за винятком платформи: Snapdragon 855 Plus замість Snapdragon 855. Також можна відзначити, що для оновленої версії недоступні базові версії з мінімальним об’ємом ОЗУ або флеш-пам’яті, а швидкість зарядки нібито зросла на 23%, хоча потужність ніяк не змінилася. Навіщо було проводити презентацію з таким оновленням, неясно — немає навіть якого-небудь нового кольору.

Також представили версію OnePlus 7T Pro McLaren Edition. Ця модифікація відрізняється колірним оформленням і апарату, і коробки, і аксесуарів, відсутністю базових модифікацій (тут 12 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті), фірмовими кольорами в оболонці, а також оригінальним чохлом, що поставляється в комплекті. І це все. Якщо OnePlus 6T McLaren Edition відрізнявся хоча б потужністю зарядки, то тут це все та ж Warp Charge 30.

Обидва апарати з коробки будуть працювати під управлінням Android 10 і оболонки OxygenOS 10.

Що стосується цін, вони є поки тільки для Великобританії, де і пройшла презентація, а також для Індії. У Великобританії за OnePlus 7T Pro просять від 700 фунтів стерлінгів за версію з 8 ГБ ОЗУ і 256 ГБ флеш-пам’яті (21 300 грн.). За 7t Pro McLaren Edition з 12 ГБ оперативної пам’яті і 256 ГБ флеш-пам’яті — 800 фунтів стерлінгів (24 300 грн.). Судячи з усього, для обох смартфонів це єдині доступні версії.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.