Realme X2 Pro знищив Redmi Note 8 Pro по продуктивності

Компанія Realme через кілька днів представить смартфон Realme X2 Pro, який багато хто охрестив вбивцею Redmi Note 8 Pro та інших популярних бюджетних флагманів. До речі, сьогодні в Росії стартував прийом попередніх замовлень на Redmi Note 8 Pro.

Це досить дивне порівняння, враховуючи те, що за відомими на сьогодні характеристиками Realme X2 Pro є повноцінним флагманським смартфоном, який повинен змагатися з преміальними топовими моделями.

Це підтверджують результати тестування Realme X2 Pro в популярному бенчмарке Geekbench, в якому він набрав 3562 бали в одноядерному тесті і 10428 балів при використанні всіх ядер.

Старша версія Realme X2 Pro оснащена 12 ГБ оперативної пам’яті LPDDR4X і 256 ГБ енергонезалежної пам’яті UFS 3.0. Саме вона і була протестована в Geekbench.

Можна сказати, що вбивство відбулося. Нижче представлені результати тестування Redmi Note 8 Pro в Geekbench. Залишилося тільки дочекатися оголошення ціни Realme X2 Pro.

Realme X2 Pro отримає SoC Snapdragon 855 Plus, квадрокамеру з датчиками роздільною здатністю 64, 13, 8 і 2 Мп, екран з частотою оновлення 90 Гц, модуль безконтактних платежів NFC і 50-ватну зарядку.

Анонс Realme X2 Pro запланований на 15 жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.