Essential Phone 2 вимушує переосмислити звичний образ смартфону

Минулого місяця Essential підтвердила, що другий смартфон від творця Android Енді Рубін (Andy Rubin) «знаходиться в стадії тестування». Вчора генеральний директор Енді Рубін поділився фотографіями дуже дивного смартфона, який у підсумку повинен виявитися моделлю Essential Phone 2.

Смартфон в силу свого форм-фактора більше нагадує пульт дистанційного керування з витягнутим сенсорним екраном. У лівому верхньому кутку розташовується врізана в екран фронтальна камера. Смартфон по всьому периметру екрану оточений рамкою однакової ширини.

На фотографія ми бачимо такі додатки, як “календар”, “карти”, “Погода”, Spotify і Uber. Генеральний директор Essential називає форм-фактор пристрою «радикально іншим».

На задній панелі наступного телефону Essential Phone розташовується велика одинарна камера в виступаючому блоці, нижче розташовано поглиблення, яке нагадує дактилоскопічний датчик.

На правій стороні знаходяться кнопки включення і регулювання гучності. Прототип виконаний в чотирьох яскравих кольорах з матеріалу GEM Colorshift, який переливається різними відтінками.

Компанія стверджує, що це телефон абсолютно нового типу, що дозволяє переосмислити ваш погляд на мобільні пристрої.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.