Ремонтопридатність доопрацьованого Samsung Galaxy Fold експерти оцінили в 2 бали з 10

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Складаний смартфон Samsung Galaxy Fold пройшов перевірку на ресурсі iFixit, експерти оцінили гаджет в 2 бали з 10 можливих. Ремонтопридатність доопрацьованого девайса залишилася на колишньому рівні.

На світовому ринку продажу нового мобільного пристрою почалися в вересні, але в iFixit вперше вивчили внутрішній устрій гаджета, який має незвичайну конструкцію, ще в квітні. Зараз розбиранні піддали другу версію смартфона, причому його порівняли з першим варіантом. Раніше компанія Samsung направила Galaxy Fold на доопрацювання після всиявленних дефектів. Далі корейський виробник електроніки поліпшив гнучкий екран і змінив конструкцію шарніра. Після доопрацювання захисна плівка дисплея щільніше прилягає до корпусу, тоді як в ранній версії всередину потрапляв пил, що виводило екран з ладу.

Фахівці iFixit відзначають, в ході перевірки з’ясувалася ремонтопридатність нової версії. Незважаючи на проведену доопрацювання, екран слід вважати вкрай уразливим. За ним необхідно стежити і дбайливо ставитися щоб уникнути попадання дрібних твердих частинок.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.