За новими флагманами Huawei вишикувалися величезні натовпи людей

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Huawei відкрила в Шеньчжені новий флагманський магазин, приурочивши цей захід до початку продажів представлених недавно флагманів Mate 30 і Mate 30 Pro . Судячи з фотографії, яку розмістив в соцмережі Weibo гендиректор Huawei Річард Ю, ці пристрої викликали набагато більший ажіотаж, ніж поява iPhone 11 і 11 Pro.

Річард Ю розповів, що найбільшим попитом користувався Mate 30 Pro в кольорі Forest Green, і зараз його вже немає в наявності. В цілому за тиждень, що минув з презентації Mate 30 і Mate 30 Pro, компанія продала один мільйон цих пристроїв і все ще продовжує приймати замовлення.

Mate 30 і Mate 30 Pro стали першими смартфонами Huawei без вбудованих сервісів Google. Для Китаю це звичайна справа, а користувачам в інших країнах світу доведеться встановлювати ці сервіси самостійно (на щастя, це досить легко).

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

В даний час Mate 30 і Mate 30 Pro продаються тільки в Китаї. Незабаром вони надійдуть в інші країни. Напередодні їх появи в інтернет-магазині Huawei були знижені ціни на багато моделей, включаючи флагманську лінійку Mate 20. Крім того, Huawei проводить розпродаж смартфонів під брендом Honor і дарує подарунки всім покупцям цих пристроїв.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.