У Малайзії виставили на продаж Google Pixel 4 XL за три тижня до початку продажу

Поки в Мережі сперечаються про те, який з смартфонів стане першим з передвстановленою ОС Android 10 — OnePlus 7T або Google Pixel 4 — в Малайзії вже виставили на продаж Google Pixel 4 XL. На цьому суперечка можна вважати завершеною.

В оголошенні зазначено, що продається «оригінальний робочий Google Pixel 4XL» в «ідеальному стані, крім незначного косметичного дефекту у правому верхньому куті». Версія в кольорі Clearly White з 128 ГБ флеш-пам’яті оцінена в еквівалент $1 200 — приблизно стільки ж у США коштує новий iPhone 11 Pro Max з 256 ГБ флеш-пам’яті (32 100 грн.).

Попутно користувач, який виставив смартфон на продаж, розповів про характеристики Pixel 4 XL. Зокрема, говориться, що в смартфоні встановлено «передрелізне ПО, яке працює відмінно і плавно». У додатку камери є баги, але вони будуть усунені оновленням прошивки.

Екран OLED характеризується діагоналлю 6,23 дюйма і роздільною здатністю QHD+. Кадрова частота задана жорстко — 90 Гц, але в додатках, які її не підтримують, вона динамічно знижується до 60 Гц.

Тильна камера подвійна — з основним сенсором роздільною здатністю 12,2 Мп і додатковим датчиком дозволом «можливо 16 Мп» і надширококутним об’єктивом. Вона оснащена лазерним помічником автофокусу і «навіть підтримує 8-кратний зум». Фронтальна камера представлена основним сенсором роздільною здатністю 8,1 Мп з ширококутним об’єктивом і додатковим датчиком роздільною здатністю 0,3 Мп для аналізу глибини сцени.

Ємності акумулятора 3700 мА·год вистачає на один день роботи. У смартфоні встановлені стереофонічні гучномовці (один вгорі, один внизу), а також Android 10 з новим помічником Google Assistant. Апаратна платформа-Snapdragon 855, обсяги ОЗУ і флеш-пам’яті — 6 і 128 ГБ відповідно. Апарат підтримує тільки одну SIM, але, що найцікавіше, за словами користувача в ньому немає сканера відбитків пальців, а біометрична ідентифікація здійснюється тільки через розпізнавання особи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.