Смартфон Nubia Z20 з двома екранами помітно подешевшав

У серпні в Китаї був представлений новий смартфон Nubia Z20, головною особливістю якого стали два екрану, при цьому сам смартфон виконаний у форм-факторі моноблока.

Продажі в Китаї стартували в середині серпня а нещодавно стало відомо про те, що компанія запустить цей флагманський смартфон в США, Європі, Канаді і Великобританії 14 жовтня цього року.

Тепер же з’явилася інформація про те, що офіційна ціна Nubia Z20 знизилася приблизно на 42 долара (1 тис грн.), в даний момент придбати базову версію з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті можна за ціною близько 475 доларів (11 500 грн.). Крім того, 5 жовтня у продажу з’явиться Nubia Z20 в кольорі Star Blue.

Головний екран AMOLED має діагональ 6,42 дюйма і роздільну здатність FullHD+, його постачальником є BOE, діагональ другого екрану AMOLED становить 5,1 дюйма. Смартфон позбавлений фронтальної камери, так як другий екран служить видошукачем, коли ви хочете зробити селфі на основну камеру. Смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 855 Plus. В камері Nubia Z20 встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48 (Sony IMX586), 16 і 8 Мп, а також ширококутний і телеоб’єктив. Діафрагма об’єктива головного модуля становить F/1,7. Є система оптичної стабілізації зображення, 3-кратний оптичний і 30-кратний цифровий зум.

Ємність акумулятора становить 4000 мА•год, смартфон підтримує швидку 27-ватну зарядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.