OnePlus 7T навчать флагманським трюкам

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

На цьому тижні компанія OnePlus представила смартфон OnePlus 7T, але ні слова не сказала про модель OnePlus 7T Pro. Інформацію про який, якщо вірити інсайдерам, повинні подати 10 жовтня цього року.

На прес-конференції, присвяченій OnePlus 7T, було оголошено, що смартфон отримав телеоб’єктив, а також кілька флагманський функцій, зокрема, можливість запису сповільнених відеороликів роздільною здатністю 720p при частоті 960 кадрів в секунду. Незважаючи на те, що така функція була публічно заявлена, перші покупці не отримають її з коробки.

Після презентації представники OnePlus підтвердили, що OnePlus 7T отримає підтримку відео з частотою 960 кадрів в секунду через деякий час після виходу за допомогою оновлення програмного забезпечення.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Крім того, компанія також підтвердила, що OnePlus 7T отримає підтримку запису відео роздільною здатністю 4K при 30 кадрах в секунду з використанням надширококутної камери в одному з майбутніх оновлень. Ця функція в даний час доступна тільки для Oneplus 7 Pro, який отримав її після виходу оновлення до Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.