Популярний додаток назавжди заборонили на смартфонах Xiaomi

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Вчора всі користувачі смартфонів Xiaomi і Redmi зіткнулися з тим, що гра Pokemon GO, яка колись була найпопулярнішою в усьому світі, перестала працювати. При запуску з’являється повідомлення з помилкою, згідно з якою обліковий запис було заблоковано через читерства в грі. За його користувачів, в прошивці MIUI несподівано виявилися якісь елементи, які вбудована в відеогру система перевірки на обман розпізнає як якісь програми, призначені для злому ігрового процесу і отримання яких-небудь предметів безкоштовно, а не за гроші. За таку поведінку, за правилами гри, передбачено блокування, причому зняти її не можна.

Перші повідомлення про таку проблему з’явилися днями на форумі Reddit ще кілька днів тому, і з кожним днем ​​таких все більше. Досвідченим шляхом вдалося з’ясувати, що проблема зачіпає майже всі смартфони Xiaomi, але здебільшого саме моделі Redmi Note 7 і Redmi Note 5. Чому все саме так – невідомо, тому що подробиць з цього приводу, на жаль, ніяких немає. Самі творці гри Pokemon GO ніяк не коментують такий стан справ, а служба підтримки відмовляється знімати блокування з акаунтів, тому що, за її словами, вона була накладена обгрунтовано. Як наслідок, користувачам мобільних пристроїв китайської корпорації доводиться втрачати весь ігровий прогрес.

Виходячи з цього випливає, що популярний додаток у вигляді однієї з найпоширеніших у світі ігор заборонили на смартфонах Xiaomi, тому що вхід в обліковий запис призводить до блокування всього аккаунта. Як вважають користувачі, які постраждали, виною всьому є MIUI, тобто прошивка, в якій є якісь алгоритми, що розпізнаються як шкідливого програмного забезпечення. Чим закінчиться вся ця історія – невідомо, тому що раніше нічого подібного в грі Pokemon GO не відбувалося. Втім, це відмінна можливість перестати проводити вільний час даремно, почавши займатися саморозвитком, або ж просто спортом.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

Підписуйтесь на нас в Google News, Facebook та TikTok 

РЕКЛАМА

Закінчив Тернопільський національний технічний університет, почав писати про IT у 2015 році. Люблю розповідати про iPhone і Mac, автомобілі, їжу, гаджети розумного будинку і роблю огляди. Також захоплююся спортом а саме баскетболом і активним відпочинком на свіжому повітрі. Головний редактор iTechua.com.