Прототип смартфона Xiaomi Mix Alpha доступний в Китаї

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія Xiaomi анонсувала кілька днів тому новий концептуальний смартфон Xiaomi Mix Alpha з гнучким екраном, охоплючим і передню і задню поверхні корпусу. Продажі почнуться тільки в кінці грудня 2019 року за ціною 2800 доларів. Однак компанія надала можливість ознайомитися з прототипом смартфона своїм шанувальникам.

Генеральний директор компанії Лей Цзюнь (Lei Jun) повідомив про це на своїй сторінці в китайській соціальній мережі Weibo. Xiaomi відкрила демонстраційні зони з Mix Alpha в парі десятків своїх фірмових магазинах по всьому Китаю. Там шанувальники бренду можуть ознайомитися з незвичайною новинкою.

Деякі китайські онлайн-магазини вже почали приймати попередні замовлення на Mix Alpha. Однак директор з маркетингу Xiaomi Чжі Чжиюаня (Zhi Zhiyuan) попередив користувачів, що це звичайний обман, оскільки офіційне замовлення зараз ніде зробити не можна.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У грудні повинна вийти зовсім невелика партія близько 500 штук . Всього за чутками Xiaomi планує виробити тільки 10 тисяч таких смартфонів.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.