Samsung Galaxy Fold поламався в перший же день

Оглядач Брайан Хітер виявив, що екран його примірника нового і доопрацьованого Galaxy Fold отримав пошкодження вже після дня використання.

При цьому перша версія Galaxy Fold працювала без нарікань і пошкоджень, розповідає Брайан Хітер в своїй статті.

«Ще в квітні я був в числі рецензентів, чий пристрій працював на відмінно. Але незабаром після цього Samsung зібрав пристрої, повернувшись до креслярської дошці через проблеми з іншими пристроями, але мій гаджет був у повному порядку», — запевняє Хітер.

Журналіст розповідає. що ввечері після роботи зазначив, що посередині дисплея з’явилася кругла райдужна пляма трохи менше сантиметра в діаметрі, яку «трохи складно сфотографувати».

У порівнянні з низкою проблем зі складним дисплеєм першого покоління це не дуже велика проблема, судячи з фотографій тих, у кого були проблеми з першою моделлю. Проте, таке результат після 27 годин роботи з пристроєм виглядає не дуже добре, враховуючи, що його не кидали на бетон. не занурювали в воду і не наступали. А розташування мазка в центрі гасить ефект 7,3-дюймового екрану.

Samsung вже забрав пристрій і проведе його діагностику, ймовірно, в Кореї. При цьому Samsung пропонує знижку на заміну екрану — в перший рік після покупки дисплей можна буде поміняти за $149 (3 600 грн.).

«Ми не можемо сказати, що компанія не попередила нас. Як я помітив днями, Samsung випустила відео перед запуском, радячи користувачам: Просто використовуйте легкий дотик і виноску „Не застосовуйте до нього надмірний тиск“. Важко сказати, наскільки широко поширені ці проблеми. Коли пристрій офіційно надійде в продаж в Північній Америці, ми будемо більш точно знати, чи була це специфічна аномалія», — розповів Хітер.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.