Новинка OnePlus 7T представлена офіційно

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Компанія OnePlus щойно представила свій черговий флагманський смартфон. Модель OnePlus 7T відчутно відрізняється від OnePlus 7, причому вперше для моделей з буквою t відрізняється в тому числі зовні.

Але новий за своїм зовнішнім виглядом блок основної камери — це далеко не все, що змінилося в смартфоні. Наприклад, тут інший екран. Він став ще трохи більш витягнутим — співвідношення сторін становить 20:9 проти 19,5:9 у OnePlus 7. Діагональ при цьому зросла до 6,5 дюйма, а роздільна здатність становить 2400х1080 пікселів.

Звичайно, найбільш важливе нововведення — кадрова частота в 90 Гц, як у OnePlus 7 Pro. Компанія зазначає, що не очікувала такої величезної уваги до даної характеристики в своєму флагмані, тому тепер ми бачимо 90 Гц і в OnePlus 7T. Крім того, екран новинки може похвалитися пікової яскравістю в 1000 кд/м2 і підтримкою HDR10+.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Досить серйозно змінилася камера. Якщо у OnePlus 7 камера подвійна, причому другий датчик-даремний п’ятимегапіксельний сенсор глибини, то в OnePlus 7T камера потрійна, причому всі три датчика нормальні. Тут є головна камера роздільною здатністю 48 Мп, “ширик” роздільною здатністю 16 Мп і “телевик” роздільною здатністю 12 Мп з дворазовим наближенням. Фронтальна камера заснована на 16-мегапіксельному датчику Sony IMX471.

OnePlus 7T отримав стереодинаміки і Новий вібромоторчик під назвою Haptic Motor. Крім того, потужність швидкої зарядки Warp Charge 30T становить 30 Вт, а ємність акумулятора дорівнює 3800 мА·год.

Очікувано новинка отримала SoC Snapdragon 855 Plus, хоча навряд чи користувачі помітять різницю зі звичайною версією Snapdragon 855. Оперативної пам’яті є 8 ГБ флеш-пам’яті — 128 або 256 ГБ.

Разом зі смартфоном компанія запустила платіжний сервіс OnePlus Pay. Враховуючи, що смартфон анонсували в Індії, саме там сервіс і стартує. Де і коли він з’явиться пізніше, поки невідомо.

Разом, OnePlus 7T вийшов набагато більшим оновленням, ніж зазвичай. Фактично, перед нами багато в чому інший смартфон, хоча краще б OnePlus 7 спочатку вийшов саме таким.

Стали відомі ціни. Версія з 8 ГБ і 128 ГБ флеш-пам’яті коштує 535 доларів, з 256 ГБ флеш-пам’яті — 565 доларів. Квітів на вибір два: синій Glacier Blue і сірий Frosted Silver. Працює апарат з коробки під управлінням Android 10.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.