Xiaomi Mi Mix Alpha — це звичайний складений гнучкий смартфон

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Як ми вже повідомляли, в ході недавнього інтерв’ю президент Xiaomi Лін Бін (Lin Bin) визнав, що створення такого екрану, як у Xiaomi Mi Mix Alpha було більш простим завданням, ніж розробка повноцінного робочого згинаючогося дисплея.

Тепер же з’явилися дуже цікаві додаткові відомості про ці двох пристроях. Якщо вам здається, що Xiaomi Mi Mix Alpha чимось схожий на прототип гнучкого смартфона, який Xiaomi показала ще навесні, то інтуїція вас не підводить.

Президент Xiaomi не став приховувати і пояснив, чому між цими пристроями є певні подібності. Справа в тому, що Xiaomi Mi Mix Alpha і смартфон з екраном, що згинається, створювалися протягом останніх двох років синхронно один з одним. Більш того, вони отримали схожі модельні номери як пристрої однієї лінійки. Якщо говорити грубо, то фактично Xiaomi Mi Mix Alpha — це складний смартфон Xiaomi, який знаходиться завжди в складеному стані.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Два смартфона створювалися одночасно, але Xiaomi змогла спочатку вирішити лише технічні проблеми, пов’язані з проектом Mi Mix Alpha, що в підсумку дозволило їм провести дрібномасштабне пробне виробництво.

Нагадаємо, Лін Бін додав, що Xiaomi поки так і не може вирішити проблеми з місцями вигину екрану складного смартфона, які є помітними і не дуже надійними.

Xiaomi Mi Mix Alpha вийде тиражем 500 одиниць за ціною 2 800 доларів в кінці грудня (67 500 грн.), а в жовтні очікується більш доступний Xiaomi Mi Mix 4.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.