Xiaomi Redmi 8A представлений офіційно – ціна менше $ 100

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Сьогодні в Індії китайська компанія Xiaomi презентувала модель Redmi 8A. Це найдешевший смартфон виробника, вартість якого становить менше 100 доларів в обох модифікаціях. Очікується, що китайська версія Xiaomi Redmi 8A виявиться ще дешевшою.

Щодо попередника новинка сильно змінилася. Але ось SoC залишилася рівною такий же. Так, серцем смартфона служить чіп Snapdragon 439. Оперативної пам’яті передбачено 2/3 ГБ, а вбудованої – 32 ГБ в обох випадках. Ємність комплектного акумулятора становила 5000 мАг.

Діагональ екрану в Redmi 8A в порівнянні з моделлю минулого покоління виросла майже на 1 дюйм і склала 6.22 дюйма. Новинка є найдоступнішим рішенням на ринку з портом USB-C. Ще одна фішка смартфона – основна камера з 12-мегапіксельним сенсором Sony IMX363. Фронтальна камера має роздільну здатність 8 Мп.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

З іншого виділимо водовідштовхувальне покриття, підтримку 18-ватної зарядки і ОС Android Pie в основі оболонки MIUI 10. Користувачам запропоновані три варіанти корпусу: чорний, синій і червоний. Вартість Xiaomi Redmi 8A в залежності від модифікації склала 90/99 доларів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.