Унікальний смартфон з двома екранами Nubia Z20 скоро з’явиться в Європі

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

У серпні в Китаї був представлений новий смартфон Nubia Z20, головною особливістю якого стали два екрану, при цьому сам смартфон виконаний у форм-факторі моноблока.

Продажи в Піднебесній стартували в середині того ж місяця, а тільки зараз стало відомо про те, що компанія запустить цей флагманський смартфон в США, Європі, Канаді і Великобританії 14 жовтня цього року. Ціни поки не повідомляють, але в Китаї базова версія з 6 ГБ ОЗУ і 128 ГБ флеш-пам’яті стартувала за ціною приблизно 500 доларів (12 200 грн.).

Головний екран AMOLED має діагональ 6,42 дюйма і дозвіл FullHD+, його постачальником є BOE, діагональ другого екрану AMOLED становить 5,1 дюйма. Смартфон позбавлений фронтальної камери, так як другий екран служить видошукачем, коли ви хочете зробити селфі на основну камеру.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Смартфон побудований на базі однокристальної системи Qualcomm Snapdragon 855 Plus. В камері Nubia Z20 встановлені датчики зображення роздільною здатністю 48 (Sony IMX586), 16 і 8 Мп, а також ширококутний і телеоб’єктив. Діафрагма об’єктива головного модуля становить F/1,7. Є система оптичної стабілізації зображення, 3-кратний оптичний і 30-кратний цифровий зум.

Ємність акумулятора становить 4000 мА•год, смартфон підтримує швидку 27-ватну зарядку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.