iPhone 11 Pro Max vs Samsung Galaxy Note 10+: новий iPhone пройшов краш-тест

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

20 вересня iPhone 11, iPhone 11 Pro і 11 Pro Max надійшли в продаж. Після цього в мережі з’явилося відразу кілька роликів з випробуваннями смартфонів на міцність. Apple запевняє, що у виробництві нових iPhone використовується процес подвійного іонного обміну, завдяки чому і досягається підвищена міцність скла і спереду, і ззаду.

Автор каналу PhoneBuff звів лицем до лиця два флагмана: iPhone 11 Pro Max і Samsung Galaxy Note 10+. Спочатку він кидав їх з висоти близько метра. Після першого падіння задня панель iPhone майже повністю розбилася. У Galaxy Note теж з’явилися тріщини, але не такі сильні.

А ось при падінні на бік iPhone 11 Pro Max виявився міцнішим Samsung Galaxy Note 10+. Вся справа в тому, що у першого грані з нержавіючої сталі, а у другого — з алюмінію.

ПРОДОВЖЕННЯ ПІСЛЯ РЕКЛАМИ

Нарешті, третій тест — падіння дисплеєм вниз. У цьому випадку Galaxy Note 10+ працює краще, ніж iPhone, який пішов тріщинами по всьому екрану.

Також свої тести провели журналісти видання CNET, які кидали iPhone 11 і iPhone 11 Pro кілька разів з різною висоти (до 3,3 метра). В результаті смартфони вижили, але основна камера повністю вийшла з ладу.

На каналі EverythingApplePro протестували старші моделі iPhone 11 Pro і 11 Pro Max. Тут результати вражаючі: обидва смартфона без будь-яких помітних пошкоджень пережили більше 10 падінь на бетонну підлогу з різної висоти.

Фатальним стало падіння з 3-метрової висоти: гаджети залишилися в робочому стані, але стекла з обох сторін повністю розбилися.

Таким чином, тести показують різні результати, а це означає, що ступінь пошкоджень при падінні залежить від різних факторів.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.